Studiedag: It's all about relations.

Studiedag: It's all about relations.
14 maart 2019 - UCLL campus LiZa

Het expertisecentrum Resilient People van UCLL Research & Expertise nodigt u uit op de studiedag “It’s all about relations: Voorbij de verzakelijking in de hulp- en dienstverlening”, die op 14/03/2019 in Genk doorgaat.

De toenemende druk op meet- en maakbaarheid is herkenbaar voor iedereen die in de hulp- en dienstverlening werkt. Economische waarden zoals efficiëntie, disciplinering, concurrentie… lijken de bovenhand te krijgen. De druk die vanuit een procedurele en marktgerichte hulp-en dienstverlening uitgaat, kan in conflict komen met de kern van z’n opdracht, namelijk de zorg en bekommernis voor mensen met hulpvragen.

Het kan ook anders. Er zijn hulp- en dienstverleningsorganisaties die ‘relationeel werken’ als centraal uitgangspunt van hun visie, werking en beleidskeuzes blijven nemen. De doelstelling van de studiedag is om de deelnemers via lezingen, debat en workshops vanuit verschillende settings te inspireren en alternatieven aan te bieden waarin relationeel werken centraal staat.

Bekijk ook de video, waarin Moving Minds Joke Lemiengre (campus LiZa) en Mia Claes (Sociale School) je warm maken voor deze inspiratiedag.

 

Meer info

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.