En hoeveel kost het?

Hierover bestaan geen vaste afspraken. De kostprijs van een bemiddeling is sterk afhankelijk van de bemiddelaar, maar ook van andere factoren zoals de complexiteit van de casus, het aantal partijen dat erbij betrokken is en zomeer.
Er is ook een verschil of de bemiddelaar op zelfstandige basis werkt of in opdracht van een centrum algemeen welzijnswerk (CAW). Dit laatste zou in principe voordeliger moeten zijn.

Ook de honoraria van advocaten en notarissen kunnen sterk van elkaar verschillen. Voor zover wij op de hoogte zijn, varieert de prijs per uur van € 30 tot € 100, naargelang de bemiddelaar. Voor financieel zeer zwakke cliënten werken CAW's soms gratis.

U vindt meestal de individuele prijs van iedere bemiddelaar terug op zijn/ haar website.
Het is aan te raden om duidelijke afspraken te maken over de uurprijs voor u een bemiddeling start.

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.