Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Flair zoekt...

Flair zoekt... 9 jaren 3 maanden geleden #37

  • Els De Ridder
  • Els De Ridder's Profielfoto
Hallo,

ik ben Els en werk als journaliste voor het weekblad Flair. Voor een reportage ben ik op zoek naar een gescheiden moeder die een co-ouderschapsregeling heeft met haar ex. In het bijzonder zoek ik naar een mama wiens kinderen vaker bij de papa (haar ex dus) dan bij haar verblijven. Dat is een bewuste keuze geweest (bijvoorbeeld omdat haar werkuren dat niet toelaten, omdat ze naar het buitenland verhuisde)...

Flair wil deze vrouw graag aan het woord laten, strikt anoniem (!). Over haar emoties, hoe ze dit allemaal ervaart... Om het taboe te doorbreken. We willen een realistisch en sterk menselijk portret brengen. Het uitgeschreven artikel kan worden nagelezen voor publicatie, en – indien nodig - kunnen er zeker nog zaken worden aangepast.

Heb je interesse om mee te werken aan deze reportage, of wil je gewoon vrijblijvend meer informatie? Je kunt me mailen op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Bellen kan ook op 0476 53 55 06 of 03 290 14 14. Reageren kan tot 12 november...

Veel groetjes, Els De Ridder - reportageredactrice Flair
  • Pagina:
  • 1
Moderators: flexvia, rene.kumpen, lucvdrBE
Tijd voor maken pagina: 0.124 seconden

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.