Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp: Ex houd kind langer dan ze mag!

Ex houd kind langer dan ze mag! 5 jaren 10 maanden geleden #163

  • Tineke
  • Tineke's Profielfoto
Raad gevraagd!
De ex van mijn vriend heeft bezoekrecht om de 14dagen in het weekend. Deze paasvakantie was dat van woensdag tot zondag in de eerste week. Kinderen staan op vaders naam en adres. Woensdag komt ex niet niet opdagen... Vrijdag komt ze kind halen en stuurt bericht dat we ze pas volgende zondag kunnen komen halen. Diezelfde zondag is ze niet thuis en blijkbaar op vakantie. Klacht ingdiend bij politie die niets kunnen doen... Advocaat kan ook niets doen. We wachten nu af of er eigenlijk wel gevolgen zijn en krijgen ze hopelijk terug nu zondag.
Is er echt niets dat we kunnen doen? Gerechtsdeurwaarder moet door vader betaald worden als ze niet thuis is en daarna door haar terugbetaald worden, maar ze betaald nooit iets terug...
  • Pagina:
  • 1
Moderators: flexvia, rene.kumpen, lucvdrBE
Tijd voor maken pagina: 0.110 seconden

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws doe je hier ...
Lees meer ...

Forum

U heeft een vraag? U wil een antwoord? Of u heeft een antwoord op een vraag? Bezoek het forum, toegankelijk voor iedereen.

Bemiddelaars in je buurt

Op zoek naar een bemiddelaar in uw regio? Selecteer: Antwerpen, Limburg, Hoofdstedelijk Gewest Brussel, Oost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Kalender

Een overzicht van alle ingezonden en eigen activiteiten.
Lees meer

aia
Bemiddeling vzw maakt deel uit vanthe Association for International Arbitration (AIA)
xDeze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.